Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bar! Nu barast!

Det händer då och då
att man likt en trasig leksak
bara slängs undan...

Ej ens ett litet tack för rundan...

Man undrar: - Fanns det inte ens då
en enda liten grej som var okej hos mej...

Tydligen ej för den som växer sig
allt högre och högre är ju: - Skymundan ... .. .




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-15 09:23



Bookmark and Share


  ULJO
Så kan det vara. Men tänk då. Jag är nöjd i mig själv. Det räcker längre.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt