Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transingen

Mannen har vetat om det hela tiden
Ja, ända sedan han var liten då han kände det inom sig
att det var något fel på honom
Att han inte är som så många andra barn
För så som han känner det inom sig, så skulle han inte ha
fötts till en kille utan till en tjej
Så på lite äldre dar så har han nu börjat att klä sig därefter
och beter sig lika feminint, då han har kommit på att han är
helt transexuell och vill vara som en vacker kvinna
Vilket han inte kan avhjälpa sig själv med...

Transingen!

Ken Cassel
16/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-16 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel