Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bedrövade men alltid glada!

Vi äro bedrövade

men alltid glada

Lär andra korint 6

1-10,

Det skapas bilder

å musten suger ut,

Det flimrar å drar!

Men vi rustar oss

Å bönen är vår vän

Vem kan ta bort

våra böner!?

Vi lär oss

å förkovras,

Var signade dag!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-17 19:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det bibelordet fick jag genom en profet 1972 i ett bottenläge. Successivt slog det in.
Tack för påminnelsen!
2019-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Fint att bönen och religionen ger styrka och harmoni!
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy