Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internationella picknick dagen här

Picknick is eating and
drinking in the open air
en affär för dem som
gillar den där.

En del tackar sina föräldrar
som aldrig fyllde dem med detta...

Men jag kan berätta
att aldrig smakar kaffe så gott
som det gör ute i naturen...
Efter turen...

Så det är bara i joggings plagget sig
dressa, ta till sig promenadens mässa:
Inte pressa, inte stressa, men gärna vässa
orden till något kul, så man flyter fram till
kaffestunden med en solig otrolig grandezza!
















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-18 12:07



Bookmark and Share


  ULJO
Ingen dum idé. Internationella picknick dagen
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt