Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


”These woods are where silence has come to lick its wounds.” (Samantha Hunt)


Silva Carbonaria

Jag längtar skog

mossans mjukhet i stegen

en naturlig plats för rötter

 

mitt livs pauser

gläntor

där värmen i solens strålar når

och den plötsliga doften av nässlor

 

en sorglös stig

mellan utmark och lid

att vandra min vår

ströva min sommar

och vila min höst

 




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-19 21:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Världens bästa livsrum, skogen, alla kategorier.
2019-07-03

    Lena Söderkvist VIP
Vackert och så lätt att drömma med i
2019-06-24

  Elaine.S VIP
Hamnar direkt i den välgörande skogen medan jag läser, det känns gott. Fint skrivet, en dikt med färg, doft och känsla.
2019-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe