Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att härma kameleonten.

Min hund jagar flugor,
och jag jagar lyckorus.
Från min tv hörs något brus.
Drömmer mig bort till ett sagohus,
där vuxna mår bra, och barn gör bus.
Det enda du kan se är mina bakljus.

För jag försvinner,
känslan vinner.
Jag tror jag brinner,
tårar rinner.
Inget jag finner.

Men jag fann någonting,
ja jag vann någonting.
Där en dag då jag jagade horisonten,
ja allt är faktiskt bra på den fronten.
Jag ler, utan att härma kameleonten.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-19 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords