Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmmm ... tänkte jag när jag skrev och publicerade dessa rader i juli 2006. - Idag 2019 får du som äntligen funnit mig, mig att känna att universum överöst mig med allt sitt goda genom dig ...


Allt du ger ...

... får du trefaldigt igen

I djupaste förtroende
får jag nog bekänna
att jag har
en blint troende
i min själ inneboende



Satan i gatan
vad jag borde bli rik en dag!

för det är väl det där
med att skicka vidare
som i all evinnerlig verklighet
ändå är tillvarons sensmoral?

Eller ...

... kanske jag borde
ta för mig av
allt som är givet av livet
och till skillnad mot vad jag gjorde
börja ställa reella krav

nu när jag inte längre har någonting kvar?

Hmmm ...
... vilket hav av vita rosor
det lär bli vid min grav ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-19 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP