Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre stycken han hundar

råkade träffas på hos veterinären då den första
av dem tar till orda
Varför är ni här, grabbar?

Den andra hunden svarade då trött och ledsamt
- Jo, jag råkade pissa på den finaste och dyrbaraste mattan
där hemma, så nu ska jag avlivas

Den tredje hunden svarade också uppgivet
- Själv så bet jag en dum gammal kärring, som retades
med mig hela tiden, så nu ska jag också avlivas

Men du då?
Vad gör du här, frågade de båda hundarna
den första hunden

Jo, matte låg och skurade golvet i köket i kort, kort kjol
och utan trosor så jag hoppade upp och knullade
henne bakifrån

- Jaha, så nu ska du också avlivas, muttrade de båda
hundarna

Nej, för helvete
Jag är bara här för att klippa klorna...

Ken Cassel
20/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-20 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel