Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig!!!

Så jag finns där vid din sida
Jag finns där när du mår bra
Men jag finns även där när du mår dåligt och håller på
att lida
För när du mår dåligt så mår även jag dåligt
Det smittar av sig, liksom
Men när du är glad, så skrattar även jag
För där står du, och där står jag, och kramar om varandra
medan vi tittar glatt på varann
Så ja
Ja, jag älskar dig
Men så slå mig då, min underbara, Frida...

Ken Cassel
20/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-20 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel