Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hett monster

Rullar ut ur skuggan
med sina långa tentakler
snor det dig
hugger dig
i sidan
så att livet vill ut
gömma sig i fred
långt borta
från den
skrämmande
verkligheten




Fri vers av Jerska
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-20 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerska