Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långt sen sist

innan du kom
visste jag inte
vad lugn var
harmoni kändes
hur lågan tändes

den svarta duvan flög genom min kropp
det kändes så bra
men plötsligt flög den bara i väg
det är länge sedan nu




Fri vers av Jerska
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-02 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerska