Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga lågor

svart sot
flagor på marken
mörker
skuggor far runt
som rastlösa själar
bland ilsket spretande trädskelett
men det pyr
pyr i jordens inre
en eld som inte går att släcka
djupt ned i jorden




Fri vers (Fri form) av Jerska
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-12 23:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en eld som aldrig slocknar. Bibeln talar om den. Där kan man hamna om man inte vänder om från syndens väg och till Jesus.
2024-02-16

  Kungskobran VIP
Jordens inre mullrar och svär
den ger oss död och besvär
En dag tar allting slut
jordens sista tribut
Men minnet alltid finns kvar
i ljusårens oändliga dar
2024-02-13

  Foohexa
evigt bullshit?
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Jerska