Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnväg

En liten guldstjärna blinkar däruppe
på det djupa himlavalvet
ingen såg vad du gjorde
men något var det
för den lilla stjärnan blinkar nu frenetiskt
ned på dig
där du går den smala vägen fram





Fri vers (Fri form) av Jerska
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-03 22:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det märks att du är kristen.
2022-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jerska