Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraschar vi medvetet?

Under alla dolda drifter
finns våra liv
satta att existera
sida vid sida
av vem?

Slumpen styr
första bästa i ditt liv
sen vet du inte varför
kraschen kom så plötsligt
så förutsägbart




Fri vers av Jerska
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-24 10:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Always crashing in the same car".

Jag tror att en del är självdestruktiva.
Jim Morrison var det definitivt. Han försökte stöta bort sina fans genom att deka ned sig.
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Jerska