Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya realiteter

Var smäller det i natt lilla vän?
försök sova nu
tänk inte på det
en sprängning leder så sällan till döden.

Du är fortfarande ung
oförstörd
landet väntar på dig
det land dina föräldrar skapade åt dig.

Försök sova nu.




Fri vers av Jerska
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-16 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerska