Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reviderad version


Den kvinnan

en sotig morgon
du reser dig sakta från din vila
minns henne mer än någonsin
försöker riva den kvinnan ur ditt huvud
sliter dig blodig
blod fastnar under dina naglar
och sipprar fram ur ditt hår
men det går inte
blod fortsätter rinna ned över pannan
ansiktet, munnen, hakan, halsen
men det går inte
golvet är kallt
hårt

du känner inget
men golvet blir varmare
av ditt eget blod
som sen frös till is




Fri vers av Jerska
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-06 19:17



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
Mycket fint skriven dikt!
2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Jerska