Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad midsommar, alla poeter!


Midsommar

Solen känner ingen tid

 

elden som skapar

man och kvinna

 

brinner evigt

i ljusets natt

 

värmer och förtär

förvandlar och skapar

 

är och förblir

när lågorna dansar

 

vid lägrets bål

i mötenas ögonblick

 

 

Sommarens mitt

och livets

 

när kärleken

till Den Andre

 

är det enda språk

som människor behöver

 

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-21 18:40



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Magiskt möte.
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP