Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psalm från havet

 

 

Smedjan 
nära havet

Åter så 
närvarande 
i minnet

Nordlandsbåten ligger 
i nöstet

Jag kan ro ut
på fjorden

Andas lugnt
med saltstänk 
i ansiktet

Somna in
till en psalm
från havet

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 479 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2019-06-22 00:55

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  AKT VIP
En fin liknelse.
2019-06-22

  Kungskobran VIP
Musiken från de Norska fjordarna klingar skönt
2019-06-22

  Poeten Salvador VIP
Psalm från havet är en fin bild
2019-06-22

  Öknens Ros VIP
"Somna in" och jag tänker den sista färden, men jag tolkar det kanske fel?
2019-06-22

  Evelyn Falk Möller VIP
Fina minnen du bjuder oss på.
Solen som glittrar på vattnet och saltstänk i ansiktet. Var och en för sig vackra upplevelser. Men när de två kombineras... Inte mycket som slår det :)
2019-06-22

  dorotea VIP
här finns alla nyanser
alla ljud och dofter
här finns ditt hjärta

jag läste den på midsommardagens morgon
den gjorde mig gott
tack

2019-06-22

  ULJO
Naturen vår kyrka. Där finner man ro för själen.
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten