Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om nödvändigheten av att vara sann emot sig själv


Det nödvändiga

Nu växer livet i mig

Nu när jag får lämna
det onödiga

Jag dras mot den stenlagda randen
vid sundet

och lyssnar




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-06-26 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP