Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är rödhårig och vacker

Jo, för det bara brinner i hennes hår då lågan som hon
har på sitt huvud kan ses på flera kilometers håll
Så när hon går förbi en så håller man verkligen koll
då man inte gärna ville bränna sig på detta så
underbara vackra troll, som bara skiner upp i natten
Så när hon gick förbi en, gällde det att man höll i hatten
för att inte bränna sig själv på henne
då hon är riktigt het...

Hon är rödhårig och vacker!

Ken Cassel
22/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-22 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel