Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utdrag från en mental härdsmälta


Skumrask

Visste inte

anade inte ens

men man lär sig så länge man andas

har jag hört

va nu det ska va bra för

andas alltså

Om jag är rädd?

nä, inte fan är jag rädd

skräckslagen är nog en mer adekvat

beteckning. 

 

 




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-23 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP