Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri!

 

 

 

svävar

 

tyngdlös

 

genom stjärnornas

reflektioner

 

F R I

 

ser de vita 

rötternas

kopplingar

med

andra själar

 

mycelier

 

tankar

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 168 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-23 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik