Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smak

 

 

välbekant

köttigt fet

smak

 

på min tunga

och

mina läppar

 

smaken av 

ditt kön

 

är min nu




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-12 18:44



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Fint det smakar !!!
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik