Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAVET



Jag sitter vid stranden
Och känner den salta vinden
Gång på gång
kommer jag åter
Till den vida horisonten
var min blick aldrig
kan bottna
Vita snäckor
Lena stenar
Våg efter våg
efter våg




Fri vers av BitterSweet
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-06-26 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet