Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång om tidens gång

Det är inte förfluten tid
som mest gäller
framtiden flest krav ställer...

Att vi framåt vidare går...
Och som stigfinnare tar oss fram
och kanske till och med hittar nya spår...

Ingen idé att tala om uppäten mat...
Det blir ju bara ett prat om tomma fat...

Ändå fortsätter många och bakåtgnäller
och inget hjälper, men de själva sig mest stjälper
tiden som var inne, är helt plötslig försvunnen
rent ut sagt, utrunnen..

Förvånade de tittar upp
de är utsatta för nå´n sorts kupp
deras tillgång i källan är borta
vem 17 har tömt tidsbrunnen...









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-25 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt