Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

 

 

smyger

viskar

bakom

min rygg

 

lev!

lev!

skäms aldrig!

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 215 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-06-26 11:13



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Döden en pålitlig men smått otrevlig typ om han kommer oinbjuden...men det lär han väl göra den fan. Fan, han behövs för levandets skull ja !
2019-07-01

  Rafmagn VIP
Ljuvlig dikt!
2019-06-26

  Öknens Ros VIP
Varje dag skänker jag döden en tanke, men inte mer. Tänkvärt om döden.
2019-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Det är viktigt att ta vara på tiden som är, döden kan vara ett andetag bort!
2019-06-26

  Spik
Varje dag måste ha en tanke om döden för att påminna sig själv om livet. Och att leva det som man själv tycker.

2019-06-26

  Hopplös själ
Ett gott råd som inte alltid är enkelt att följa!
Många krånglar till det genom att tänka för mycket tror jag.
Hmm,kanske pratar jag om mig själv nu,det är högst troligt ;)
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik