Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I skymmnin det är


Afton

Det fladdrade förbi

som fjäril

livet är kort

värt allt

 

Och jag

la mig på din vinge

 

Inte som flykt

som en resa

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Bjarne Nordbö
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-26 21:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara få följa med
på turen, bästa
kuren, och bli
buren! Vers så
fint tillskuren!


2019-06-30

  stormengudrun VIP
Vackert :-)
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö