Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svår fråga

Människor har lätt för sig att ställa förhoppningar

om att efter döden komma till paradiset

Det är för att tanken om motsatsen

känns så svår att leva med




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-27 15:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Problemet att föreställa sig intet är beständigt.
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP