Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smula liv

Stryk håret ur pannan
Visa mig ditt ansikte, ditt nakna ansikte
Luta ditt huvud bakåt
blotta din hals, din nakna oskyddade hals

Men var inte rädd var inte rädd
Allt jag vill ha är en smula liv
En smula liv och lite ömhet.








Fri vers av Roger VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2004-10-15 21:50



Bookmark and Share


  reback
...av kärlek och naken sårbarhet. Jättevackert skrivet - som vanligt :-)
2004-10-16

    Barbro. Norberg-Rönnlund
kärleksfull & varm så jag nästan dånar, romantiker
som jag är *ler*.
2004-10-16

    Idun 1
Jag tycker speciellt om sista raderna
vill bara ha en smula liv och ömhet.

2004-10-15

  Anette Blomberg
din strupe. Hudnära skrivet...
2004-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP