Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text kom till mig efter att ha åhört terrorexperten Magnus Ranstorp i dagens Sommar i P1


Bortvald eller utvald

Vid utanförskap och avsaknad av djupare vänskap

kan människor känna sig bortvalda

och kan leda till hämnd-och revanschkänslor

samt en trängtan efter att få känna sig utvald

i en terroristgrupp




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2019-06-27 18:31



Bookmark and Share


    Askanden
Judar, någon? Bortvalda och förföljda men för den gammaltestamentlige det utvalda folket.

Fin symbios utvaldhet och bortvaldhet.
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP