Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsen

Här kan jag bli sittande
jag och evigheten
utan att veta
utan att kunna
världen behöver det lugn
jag inte kan erbjuda
varför kan jag inte se ljuset?

Var går gränsen
mellan två människor?
vad vet jag
om någon annans
tankar och känslor?
be mig inte
om några svar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-28 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP