Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här bra känns det ibland, emellan


Stillheten med dig

Mellan de djupa, svarta hålen
Sjunger du sakta,
i ljumma sommarvinden

Du, den högste
Stillhetens gud
Där på den öppna slätten,
försvinner jag i alltet
Uppgår i din närvarande verklighet

Du står där alltid
Vid gropkanten
Räcker ut din hand
Då jag snubblar,
ned i djupa, svarta hål

När allt gått sönder igen
Likt vågen som bryts
I piskande skum




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-06-26 19:40



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
"Likt vågen som bryts i piskande skum" - jag bara frossar i sånt...härligt härligt!!!
2006-06-27

  Teresia Ridell
Mycket vackert o tröstande !
Sista meningen är slående !!!
2006-06-27

    NoMi F
En mycket vacker
trofull dikt
Känner förtröstan och kärlek här
Som vanligt fint skrivet
Tycker om
2006-06-27

  Madjori
Oh..en sån målande vacker dikt...
Hör sången....känner stillheten....
och att få förvinna i alltet

Jättefin!
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö