Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnaden känns alltid så äkta med dig


Gläntande fönster mot natt



Kelsjuka vindar genom instängda rum


Bara kroppar
inte så bara



Ta min hand och följ mig hem inatt
Följ min hand
och Ta mig
inatt


Hem
Bort
Vart
du vill




Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-06-26 20:50



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
Jättebra! Gillar särskilt:

Bara kroppar
inte så bara

Olika tolkningsmöjligheter gör texten mer personlig; det är bara du som vet vad du egentligen menar!

Och det är bra!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me