Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett paket från ingen alls


Mitt hjärta
rymmer
Romantik,
fiktion
Verklighetsflykt
Nostalgi

Svartvita
Flimrande
Bilder
som
fladdrar febrigt förbi

Med hjältar
Och hjältinnor
Skuggfigurer
I min fantasi

Men med dem
har jag
Inget
gemensamt.

I realiteten
Sitter jag på en bänk
På ett torg
Med ett paket
från ingen alls








Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-30 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP