Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Artipelag

 

För en fågel

är det bara första språnget

som inte lovar vingar




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-01 08:58



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Snyggt fångat! Jag har varit där :-)
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe