Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa ger lite vissa ger mängder, känslan varierar


Bara det där lilla


Stora gester efterfrågas
Du får 1000 gånger om
Vill ha mer men inget räcker till
Sen kommer du
Och du får knappt något tillbaka
Du ger något litet
Mer värdefullt än allt annat du fått

Känslan som väcks där och då
Är som sprakande fyrverkerier

Fastän du knappt gav
Känns det nu mer än något annat tidigare gett

Tror inte du kan förstå känslan jag får
Men det är så du får mig
Varje gång




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-01 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson