Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

Brutalt bruten vinge i skyn
och jag faller handlöst i golvet.
Tiden går och börjar sedan falla
genom ett rum fullt av människor
eller rättare sagt spöken.
Det finns inget att säga i skymningen
och dagar utan sol är solkig tapet -
första-maj-tågen stinker och skalla,
och jag känner torftighetens öken
av din beröring av min späda kropp.
Tung är tystnaden som fångar mig -
den rensar rent i mina garderober
utan att lämna ett spår av regnet -
tystnaden stärker mig likt linolja
och min mor bjuder på terpentin,
men maten är god och närande
och min far bjuder på ett gott vin.




Fri vers (Fri form) av Lars Beermann
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-08 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Beermann
Lars Beermann