Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för begrundan

Tiden mellan dröm och vaka

är en tid man inte får försaka

Det är en värdefull tid för en poet

Det är en tid som är reserverad

för begrundan över livet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-02 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP