Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Finn Jesus å du finner friden": Moder Teresa af Callcutta.


Finn Jesus!

Finn Jesus och

du finner friden

Låt Frälsaren

bygga hos dig,

trygghet å ro

ja här vill

jag bo och

odla min tro

följa livets 

stig,

i allom nåde-

fulla tid!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-03 17:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om religionens positiva inverkan!
2019-07-03

  Bibbi VIP
Amen!
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy