Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du...

utan dig vill jag vara ensam




Fri vers (Fri form) av Mockasinet
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-03 22:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mer mitt-i-prick finns inte.
2019-07-05

    Lena Staaf VIP
En enda mening som rymmer allt!
2019-07-03

    ej medlem längre
Skulle precis släcka ner när jag hittade din dikt. Du kan konsten att med få ord berätta hur mycket som helst!
Jättefint1
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mockasinet
Mockasinet