Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gud som haver

Gud som haver barnen kär,
varför mot mig gör du såhär.

Vart jag mig i världen far,
Finns de onda minnena än kvar.

Lyckan gick,
men kom ej igen.
Sorgen förblir min enda vän



Amen




Fri vers (Fri form) av Midnattssol
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-04 22:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Dagarna gick
somt med rosenblick
andra så mörka och tunga
ändå otyglat de sjunga
ändå de ljusa
de ljusa minnena lever kvar
de blir den port
vi går emot
så har jag gjort
vänligen



2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Midnattssol
Midnattssol