Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista sången

I min famn,
en fågel,
vars röst har tynat ut.

I dess bröst,
ett hjärta,
vars slag har tagit slut.

Dess sång jag
önskar åter höra,
om ens för en minut.




Bunden vers (Rim) av Midnattssol
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-05 15:33



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vacker, sorgsen bild !
2020-02-08

  morgonstjärna VIP
vårens fågelkvitter
inspirerande att höra
även för ett otränat öra
/Mvh

2020-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan och saknad!
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Midnattssol
Midnattssol