Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hesa


Kamat Lujilla


Pitää napulat,

kääntä ylöspäin.


Jos sä oot himas.


Pelit auki vain.


Äla vain hermostuta minua.


Anna minulla olla sivet.


Minä haluan vain lentää ihmisten pois.


Kyllä se kuolema.

Otta meidät pois.


Viimeissä paikassa.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2019-07-07 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP