Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstesång

 

talgoxen svingar

toner kring kala björkgrenar

etsade på ljusa skyar

 

koltrasten

flödar vemodsslingor

från en takås

och bakom en ledningsstolpe

skymtar kaxiga hackspettsvirvlar

 

när dagarna blir högre av ljus

tätnar fågelsången

lindar sig mjukt kring mina grubbel




Fri vers (Fri form) av Rosmarin
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-08 10:56



Bookmark and Share


  Jojo
Just fåglar är det något speciellt med. Du målar upp en fin bild med dina ord.
2019-07-14

    Lena Staaf VIP
Vacker bild som attraherar alla sinnen ( örat, ögat, den inre känslan). Total närvaro.
2019-07-08

  Vind
Ett skönt och närvarande sätt att kalibrera sig själv på. Väl skrivet.
2019-07-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om naturens helande inverkan!
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin