Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semestern har börjat

Fåtöljen kramar min trötta kropp
Arbetskänslan dröjer kvar
Semsterdvalan ska snart ta över

Har längtat efter baravara lugnet
Lugnet som kroppen vill känna
Jag sätter mig i semesterfåtöljen
Och längtansväntar efter lugnet




Fri vers av Dito VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-09 12:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter mycket klokt
njut som Ferdinand
under korkeken
känn doften av
sommarens alla
gyllene blomster
sakta fyller livet
på med livgivande
flöde i ådrorna
2019-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP