Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt lee

Så många tankar
vridande känslor.

Det känns
som ryggsäcken blivit för tung.

Fortsätt lee
blunda och glöm
det kommer bättre dagar.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-09 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson