Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


ID NU

Jag är ganska lång
fast kort i längre sällskap
blond med assistans
och med några grå

Min rygg är rak
fast böjd i svanken
mina fötter storlek 40
mina händer ganska små

Jag kan prata mycket
i kemi med någon
annars tiga
och se på

känner inte alltid
att varje drama
är skrivet för mig
och fäller min ridå

kan känna mig ensam
i stora sällskap

är inte alltid kontinuerlig
men trots det en pålitlig vän


jag är mitt i livet
eller är det slutet
eller har det kanske
inte börjat än?

nu heter jag nu
jag hette något annat

du kanske kände mig då?

jag är nu
vem är du?




Fri vers av nu 1.0
Läst 225 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-07-10 11:08



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
a very engaging text - I like it a lot.
2019-09-16

  Peter G VIP
En poetisk presentation som fungerar väl som både text och presentation och uppmaningen i sista raden är ju utmanande!
2019-07-14

    Lena Staaf VIP
Den ständiga frågan vi bär på: Vem är jag? I mina ögon? I dina ögon? Och vem är du?
2019-07-10

  Chawa VIP
Intressant klurig text där slutraderna får mig att tänka på mayafolkets hälsningsfras - inlakesh, som ungefär betyder ”jag är en annan du, och du är en annan jag, vi är alla samma”.
2019-07-10
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0