Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Ensamheten är inte lika tung
när jag delar den med dig




Fri vers av Lil’ Babs
Läst 135 gånger
Publicerad 2019-07-11 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lil’ Babs