Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över dig

spenderade mer tid
på att försöka komma över dig
än under dig




Fri vers av Lil’ Babs
Läst 179 gånger
Publicerad 2019-10-18 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lil’ Babs