Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möttes på en dag

då jag råkade titta in i dina ögon och du i mina
och då jag inte kunde låta bli att tycka
att dina ögon är så klara och fina
För, för en sekund där fick du mig att försvinna
in i en dimma
Drömma mig bort tillsammans med dig, där du
och jag hand i hand bara skrattade åt varann
medan vi åt varann höll på att flina
Flina och smila riktigt vackert åt varandra
Så jag antar att det kan väl inte bli mycket bättre än
såhär när man bara möts på såhär på tu man hand
för en liten stund eller för en och annan liten sekund...

Vi möttes på en dag!

Ken Cassel
13/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-07-13 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel